Velkommen til Scandish Interior


LOUISE RAMS

Kreativiteten

Kreativitet har været en vigtig del af min trivsel hele mit liv. Jeg kan lide at bryde regler og lave noget rod. Arbejdet er sjovere sådan. Jeg kan lide ærlig kunst, der formidler mine følelser. Den kreative proces er helende for mig, men kun når den er hyldet i uperfekthed og ærlighed.

Det kræver mod at vende vrangen ud på mig selv og vise det til verden. Jeg er trukket mod æstetik og skønhed, som en krage er trukket mod noget, der glimter. Det er nemt at dvæle i problemer, det er sværere at vende sig mod glæde. Det skulle tage mig 40 år at finde ud af hvor megen glæde, der er for mig i den kreative proces. Hvis jeg lader intuitionen råde.Kunsten

Alt kan jeg bruge. Pressede blomster, kalk, stof, tuscher. Sommetider syr jeg på mine værker. Sliber med sandpapir. Vasker væk. Kradser og ridser. Jeg maler med akryl, akvarel, kalk og blæk. Elsker når jeg kan upcycle gamle baggrunde og lærreder, som jeg finder på storskrald.

Jeg er for tiden inspireret af minoriteter og kvindeliv. Samhørighed, oplysning og lighed er mine nøgleord. Det nærer og opløfter mig at skabe, jeg ønsker mine værker, udtrykker det. Jeg er stolt af min kunst, den minder mig om hvem jeg er.

Udvalgte værker af Louise Rams

Bird catcher
Bird catcher
Bird catcher
Bird catcher

Bird catcher

299,00 kr
Blå
Blå
Blå
Blå

Blå

299,00 kr
Blad
Blad
Blad
Blad

Blad

299,00 kr
Cool woman
Cool woman
Cool woman
Cool woman

Cool woman

299,00 kr