Velkommen til Scandish Interior

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Scandish (Ejer og driver websitet scandish-interior.com)

Eghøjvej 3L
8250 Egå
Danmark

Telefonnummer: (+45) 4261 2425
Mailadresse: support@scandish.dk

CVR-nummer: 27 54 98 53

Bank
Scandish har Sparekassen Kronjylland (SWIFT-code: KRONDK22) som bank.
Registreringsnummer: 6688
Kontonummer: 0017324098
IBAN-kontonummer: DK7566880017324098

I tilfælde af udsolgte varer, leverandørsvigt eller udskudt leveringstid bestræber Scandish-Interior sig på hurtigst muligt at informere kunden herom, samt hvordan parterne kan løse sagen – f.eks. ved kreditering af købet, eller rådgivning til at finde en lignende vare.

Prisfejl
Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er Scandish-Interior ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

2. Betaling

Mulige betalingsmuligheder:

    Dankort
    VISA
    Mastercard
    MobilePay
    
Betaler du med betalingskort er dette gebyrfrit for private korttyper udstedt i EU samt Norge, Island og Schweiz.

OBS: Der opkræves gebyrer på op til 1,55%, for brug af korttyper udstedt udenfor EU, Norge, Island og Schweiz samt erhvervskort udstedt i EU, Norge, Island og Schweiz. Gebyret oplyses først på ordren når kortnummeret indtastes. Dette gælder også MobilePay.

Beløbet for dit køb trækkes først på din konto, når varerne afsendes.

3. Fragt

Da det oftest er vores dropship-partnere (= kunstnere) der sender varerne, har vi valgt at tage en standard forsendelsespris på 39,00 kr. for forsendelsen af varerne indenfor Danmark. For resten af verdenen gælder en pris på 149,- kr. Levering til Grønland og Færøerne foregår med flytransport med Tele-Post.

Så snart vi har sendt varen, sender vi dig en "Track & Trace" kode, så du selv kan følge med, hvor lang tid du skal væbne dig med tålmodighed.

Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt, dog senest indenfor 5 arbejdsdage.


4. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette følger af forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du gør dette ved at informere os om dette på en e-mail til support@scandish.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Vi vil gerne bede dig om at skrive følgende info i mailen: Dit fulde navn, ordrenummer og gerne et telefonnummer vi kan kontakte dig på.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Dette gælder dog ikke for kollektioner bestående af flere varer. Kollektioner anses som én samlet vare. Hvis du ønsker at fortryde købet af en vare af en kollektion, må du således fortryde købet af hele den kollektion, og sende alle varerne retur. Når du foretager en kollektion-ordre, vil det fremgå af indkøbskurven og din faktura.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder (dele af) dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Pakken skal sendes med omdeling til vores adresse, vi anbefaler PostNord, DAO eller GLS. Pakker leveret til pakkeshop eller pakkeboks vil ikke blive afhentet.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Sådan brug kan omfatte:

Fjernelse af beskyttende film eller plastik
Brud på varens plombering

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet.
Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Scandish
Eghøjvej 3L
8250 Egå
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker, som er afsendt på efterkrav.

6. Reklamationsret

Lever varen ikke op til dine forventninger kontakter du os bare på support@scandish.dk eller ringer på telefon +45 - 4261 2425 indenfor senest 1 uge efter at du har modtaget din vare.

Mandag til fredag kl. 10.00 – 16.00 er telefonen åben. Er vi ikke lige ved telefonen, læg da navn og tlf. nr. og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt.

Er der fejl eller mangler på en vare, har du i henhold til købeloven altid 2 års reklamation – meddelelse givet inden to måneder efter, at du opdagede manglen, er altid rettidig.

Varen sendes til:
Scandish
Eghøjvej 3L
8250 Egå
Danmark

7. Persondatapolitik

Vil du læse vores persondatapolitik, kan du gøre det her.

8. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte support@scandish.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du klage via klageportalen hos Nævnenes Hus:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

9. Copyright ©

Venligst bemærk, at billeder og tekst er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt direkte at kopiere billeder, tekster eller andet fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse.